Yoga met Eva

Yoga met Eva
<
Yoga met Eva
Yoga met Eva
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Ben je klaar met elke dag rennen en het gevoel te hebben dat de werkzaamheden alleen maar blijven opstapelen? Wist je dat het aantal mensen met burn-out verschijnselen jaarlijks blijft toenemen en de hoeveelheid pijnstillende medicijnen die jaarlijks door ons allen wordt geslikt blijft groeien? Hoe kan dit anders?

Mijn naam is Eva Sacchetto en ik ben sinds 2007 werkzaam als yogadocent en ontspanningscoach. Ik help al jaren vele mensen, jong en oud, met lichamelijke en emotionele klachten. Van omgaan met pijn in het lichaam, angsten en burn-out verschijnselen tot meer energie willen hebben en simpelweg 'lekker in je vel' willen zitten.

Reacties van cursisten die ik in mijn studio of online begeleid variëren van; weer ontspannen in het leven staan en weer kunnen slapen tot makkelijker met situaties om kunnen gaan in het dagelijkse leven en meer energie en een soepeler lichaam.

Hoe deze resultaten tot stand komen? De sleutel tot het oplossen van veel van je problemen heb je zelf in handen. Problemen verdwijnen niet, maar wel hoe je met problemen omgaat kan veranderen.

Ik neem je tijdens mijn lessen mee naar een staat van ontspanning en leer je door middel van een aandachtstraining hoe jij zelf weer oplaadt, je energie voelt toenemen en daarmee de 'geluk stofjes' in je lichaam voelt toenemen. Je leert prioriteiten stellen in je leven en krijgt de touwtjes weer in handen.

Adres
Rivierenhof 12
9725HA Groningen
Groningen
Nederland

Websites
www.souljoyyoga.nl
www.liveonlineyogaschool.nl

Contact
souljoy@live.nl