BedrijfsFitnessOnline: meer dan 1.200 locaties!

BedrijfsFitnessOnline: meer dan 1.200 locaties!
<
BedrijfsFitnessOnline: meer dan 1.200 locaties!
BedrijfsFitnessOnline: meer dan 1.200 locaties!
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Voordelig sporten via BedrijfsFitnessOnline!
Meer dan 1.200 locaties in heel Nederland

Sporten is gezond. Dat weet natuurlijk iedereen. Maar lang niet iedereen sport al elke week. Terwijl het je zoveel oplevert: meer energie, betere conditie, een vermindering van lichamelijke klachten, goede doorbloeding en een beter humeur. Daarom wil BedrijfsFitnessOnline jou graag extra stimuleren door kortingen te bieden op het abonnement van jouw favoriete sportschool.

Je kunt kiezen uit één van de partners van BFO, die je vindt op meer dan 1.200 locaties door heel Nederland. Of je nu kiest voor een budgetketen of een extreem luxe keten, voor personal training of groepslessen: er is volop keuze! Sporten met korting kan o.a. bij:

  • Fit For Free
  • SportCity
  • Fit20
  • Trainmore
  • Optisport
  • Curves

Fitness, dat is niks voor mij…
Dat kan natuurlijk. Niet iedereen is fan van de sportschool. Maar daar heeft BFO rekening mee gehouden. Je kunt bij BFO namelijk naast fitness ook kiezen voor zwemmen, hardlopen en bootcamps. Voor ieder wat wils dus!

Enthousiast? Meld je direct aan via www.bedrijfsfitnessonline.nl/wegnahetwerk. Twee werkdagen na de aanmelding als lid kun je je lidmaatschapspas al ophalen bij de door jou gekozen club. Breng bij je eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs mee en je kunt meteen sportief aan de slag.

Let op! Je dient bij jouw aanmelding altijd de volgende code in te vullen: Wegnahetwerk.nlGoVital! Deze code vul je in op het aanmeldformulier in het veld “referentienummer”. Alleen dan kan jouw aanmelding worden voltooid.

Al lid? Ook als je al klant bent bij een sportlocatie kun je je aanmelden bij BedrijfsFitnessOnline. Je abonnement wordt dan omgezet naar het kortingstarief. Snel doen natuurlijk! De korting geldt niet met terugwerkende kracht.

Vestigingen
Met ruim 1200 locaties in heel Nederland, is er altijd wel een sportlocatie bij jou in de buurt. Kijk voor de vestigingen op de website.