Plaza Danza danslessen, groepsuitjes en zaalverhuur

Plaza Danza danslessen, groepsuitjes en zaalverhuur
<
Plaza Danza danslessen, groepsuitjes en zaalverhuur
Plaza Danza danslessen, groepsuitjes en zaalverhuur
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Zaalverhuur
Feesten, partijen, borrels en bijeenkomsten in een unieke locatie in hartje Groningen. Bij Plaza Danza kan je met zowel kleine en grote groepen terecht voor je trouwfeest, verjaardagsfeest, personeelsfeest, promotie- of afstudeerfeest.

Danslessen
Salsa, bachata, kizomba, zouk, reggaeton & argentijnse tango! In Plaza Danza leer je deze (en meer!) dansvormen stap voor stap, onder leiding van onze ervaren docenten. Een dansles volgen in Plaza Danza betekent aandacht voor detail, maar vooral ook voor ontmoeting en plezier.

Groepsuitjes

Plaza Danza biedt zowel voor zakelijke als privébijeenkomsten tal van workshops aan. Swingend, smaakvol en creatief, van percussie tot wijnproeven. In Plaza Danza, of op locatie. Als onderdeel van een activiteit, of als activiteit op zich.

Adres
Boterdiep 20 a
9712LN Groningen
Groningen
Nederland

Korting
Als lid van PVUMCG betaal je het studententarief bij elke dansvorm. De Argentijnse Tango, Kizomba en Bachata hebben geen studententarief. Hiernaast ontvang je op vertoon van de PV-pas bij het boeken van een partij (verjaardagsfeest, personeelsuitje, bruiloft, etc.) bij Plaza Danza 10% korting op de totale drankrekening.

Telefoonnummer: 050 - 313 05 07

Website: www.plazadanza.nl