Divecenter New Atlantis

Divecenter New Atlantis
<
Divecenter New Atlantis
Divecenter New Atlantis
Divecenter New Atlantis
Divecenter New Atlantis
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Divecenter New Atlantis is er voor iedereen zowel voor de jongeren als de ouderen. Ook zijn gehandicapte mensen bij Divecenter New Atlantis aan het goede adres. Er worden namelijk ook opleidingen van het IAHD gegeven. Deze opleidingsorganisatie is zowel voor lichamelijke en geestelijke gehandicapte duikers.
Divecenter New Atlantis bestaat al vele jaren en heeft door de tijd zeer veel contact opgebouwd in zowel het binnen als buitenland. Mocht je dus een keer willen duiken in een bepaald land kan New Atlantis je daarover informeren en eventueel een adres verlenen van een goede duikschool op je vakantiebestemming in de buurt. Daarnaast heeft het duikcentrum ook zijn eigen reisbureau, webshop, winkel van 500 m2 en een eigen opleidingslokaal waar lessen worden gegeven in alle cursussen die er op duikgebied zijn. Ook is er de mogelijkheid om te vullen bij het vulstation op de winkel. 
Divecenter New Atlantis is door de jaren heen een begrip geworden waar je als klant gerust naar toe kunt komen. Er wordt gezorgd dat je een goede en vooral mooie duikperiode tegemoetkomt.

Adres
Wilhelminastraat 2
9611JW Sappemeer
Groningen
Nederland

Korting
Naast de korting op de open water opleiding, ontvang je als lid van de PV 10% korting op duikmaterialen.

Telefoonnummer: 0598-380688 / 06-22939930

Website: info@newatlantis.nl