Dijkmansport: judo, dans en fitness centrum

Dijkmansport: judo, dans en fitness centrum
<
Dijkmansport: judo, dans en fitness centrum
Dijkmansport: judo, dans en fitness centrum
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Dijkmansport is één van de gezelligste sportclubs in Groningen en omstreken. De ongedwongen sfeer en de intensieve begeleiding maakt Dijkmansport uitermate geschikt voor sporters van alle leeftijden, van jong tot oud. Er wordt kwaliteit aangeboden voor een eerlijke prijs. Kortom, de ideale plek om fit en gezond te blijven. Dijkmansport is gevestigd aan de Melisseweg 83, in de wijk Ulgersmaborg, aan de ring tegenover Kardinge.

Naast individuele sporten als fitness in de vorm van cardio- en krachttraining biedt Dijkmansport diverse groeslessen en natuurlijk niet te vergeten ruim 60 judolessen voor jong en oud! Op de website vind je meer informatie over de faciliteiten en diensten. Maar je bent ook van harte welkom om langs te komen in het centrum om een kijkje te komen nemen. Hier kan je alle informatie krijgen en een rondleiding in het sportcentrum.

Adres
Melisseweg 83
9731BM Groningen
Groningen
Nederland

Korting
De genoemde prijzen zijn abonementsprijzen die per maand betaald moeten worden, uitgaande van een jaarabonement. Als lid van de PV hoef je geen inschrijfgeld te betalen. Wel moet er borg voor een ledenpas betaald worden, eenmalig € 10,00.

Telefoonnummer: 050-3113851

Website: www.dijkmansport.com