Break Out Grunopark - Waterskiën

Break Out Grunopark - Waterskiën
<
Break Out Grunopark - Waterskiën
Break Out Grunopark - Waterskiën
Break Out Grunopark - Waterskiën
Break Out Grunopark - Waterskiën
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Break Out Grunopark
Break Out Grunopark is een evenemententerrein naast Meerstad, op steenworp afstand van de stad Groningen. Kijk om je heen, zie nieuwe dingen. Stap uit je comfort zone en ontdek nieuwe activiteiten.

Waterskiën/wakeboarden
Zoals de naam al doet vermoeden is waterskiën een wateractiviteit. Je wordt door middel van een kabel over het water voortgetrokken terwijl je op 2 waterski’s staat. Dit doe je natuurlijk niet zonder een uitleg van de instructeur!

Wakeboarden is ongeveer hetzelfde. Je staat alleen niet op twee waterski’s, maar op een board. Een wakeboard is een soort snowboard, alleen dan voor op het water. 

Wij raden altijd aan om te beginnen met waterskiën. Als je hierop een rondje hebt gemaakt kun je overstappen naar de beginners-wakeboards die bij de waterskibaan staan. Al eerder gewakeboard? Dan kun je bij de receptie een wakeboard huren óf natuurlijk je eigen materiaal gebruiken. Speciaal voor de gevorderde wakeboarder liggen er verschillende obstakels in het water.

Goed om te weten
• Voorwaarde voor deelname is het hebben van zwemdiploma A & B
• Vanaf ca. 7/8 jaar zijn de meeste kinderen sterk genoeg om te kunnen waterskiën
• Maximaal 30 personen per uur
• We draaien pas wanneer er minimaal 3 betalende gasten op een uur staan
• Tijdens openingstijden kun je alleen plekken op de baan reserveren
• Altijd inclusief gebruik van zwemvest (verplicht) en helm (verplicht) en een paar waterski’s. Een wakeboard en/of een wetsuit kun je apart bij ons huren
• Wij raden je altijd aan om te reserveren; bij drukte ben je dan verzekerd van een plekje

Prijs
Je ontvangt 20% korting per persoon voor 1 uur. Van € 18,00 voor € 14,40 per persoon.

Openingstijden
Het kantoor van Breakout Grunopark is 7 dagen in de week geopend van 09:00 – 18:00. Voor activiteiten, vergaderingen of feesten zijn ze geopend wanneer jij wilt!

Kleding
Als je gaat waterskiën of wakeboarden is het handig om zwemkleding mee te nemen of al aan te hebben. Vergeet ook je handdoek niet!

Aantallen
Binnen de openingstijden gaat de baan open als er minimaal 3 personen zijn die willen waterskiën of wakeboarden. Er worden maximaal 30 personen per uur op de baan gelaten. Vol = vol!

Eten & drinken
Er zit geen eten en drinken bij deze activiteit inbegrepen. 

Programma
Waterskiën of wakeboarden kun je doen vanaf 1 uur tot een hele middag! Op deze pagina is het waterskiën en wakeboarden voor 1 uur te boeken.

Locatie
Breakout Grunopark
Hoofdweg 163
9614AD Harkstede (Gn)