Waal scooter

Waal scooter

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Relaxt rondtouren op een elektrische scooter
Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je het Waalgebied en het Rijk van Nijmegen. Je hebt alle vrijheid om heerlijk te touren door de prachtige omgeving. Alle routes gaan langs de Waal en door de oude binnenstad van Nijmegen. Leuk als uitje met een vriend, familie of collega. Wie geef jij deze ontspannen belevenis cadeau?

Verken de prachtige omgeving van Nijmegen
Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je de prachtige omgeving van Nijmegen. Na een korte instructie van het vriendelijke personeel gaan jullie gaan aan de slag! Op de scooters tour je langs de Waal en door de stad. Je hebt de keuze uit meerdere mooie routes waardoor je niets van de highlights mist. Met een stop zo her en der op de dijk voor een weids uitzicht over de rivier en de stad is het genieten pur sang.

Natuurvriendelijk: rondzoeven op groene stroom
Met de electro-scooters zoeft iedereen rond op groene stroom. Een helm is niet nodig, dus geniet van de frisse wind door je haren. Een auto- of brommerrijbewijs is wel verplicht. Geen rijbewijs? Geen nood, ga dan lekker achterop. Je krijgt een route naar keuze, een boekje met toeristische informatie en een kortingsbon voor een consumptie onderweg.

Locatie
Nijmegen

Details
Aantal personen: 2
Duur: 3 uur
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• Op elektrische scooters Nijmegen verkennen
• Heerlijk dagje waar je geen highlight mist
• Verschillende routes
• Inclusief boekje met informatie en kortingsbon voor consumptie
• Auto- of brommerrijbewijs verplicht