Stil scooteren over de Veluwe

Stil scooteren over de Veluwe

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Ontspannen scooter rijden door prachtig natuurgebied
Maak op een originele en natuurvriendelijke manier kennis met Nationaal Park Veluwezoom. Pak de elektrische scooter en cruise geruisloos door het mooiste natuurgebied van Nederland. Je hebt alle vrijheid om heerlijk te touren door de prachtige omgeving. Wie geef jij dit ontspannen uitje cadeau?

Mis niets van de schitterende Veluwezoom
Na een korte uitleg cruise je in no-time op de Posbank en geniet je van de schitterende vergezichten over de heide. Je krijgt routes met tips mee zodat je niets van het gebied mist. Stop bij eeuwenoude kastelen en gezellige horecaplekjes, bezoek de dorpjes en bekijk de flora en fauna van dit gebied. Vergeet niet je kortingsbon te gebruiken en onderweg te genieten van de lekkernijen.

Natuurvriendelijk: rondzoeven op groene stroom
Met gloednieuwe electro-scooters (van het merk NIU) zoeft iedereen rond op groene stroom. Een helm is niet nodig, maar een auto- of brommerrijbewijs is verplicht. Geen rijbewijs? Geen nood, ga dan lekker achterop of fiets op een e-bike. Deze fietsen halen dezelfde snelheid als de scooters. Ook is het mogelijk om een ouder-kind scooter te huren op aanvraag (tot 120 kg).

De scootertocht is het gehele jaar mogelijk. Voor regenachtig weer gaat er een regenponcho mee.

Locatie
Veluwezolom

Details
Aantal personen: 2
Duur: 3 uur
Beschikbaar: Dinsdag t/m zondag 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties ook op maandag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Extra
• 3 uur durende scootertocht
• Touren door de Veluwezoom
• Natuurvriendelijke en elektrische scooters
• Inclusief kortingsbon voor horeca op de Posbank
• Rijbewijs verplicht