Kanoën met het gezin

Kanoën met het gezin

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Ontdek de prachtige omgeving van het Groene Hart per kano
Heerlijk peddelen over kabbelend water, met de wind door je haren en alleen de geluiden van de natuur om je heen.. Dat ervaar je tijdens de kano-tocht in Kamerik, in het Groene Hart van Nederland. Boerderij de Boerinn is het startpunt voor verschillende routes, variërend van 1 tot 3 uur. Onderweg zijn er genoeg mooie plekken om even aan te leggen.

Kies jij voor een stabiele of avontuurlijke vaartocht?
Tijdens dit uitje kun je kiezen uit een Canadese kano of een één- of tweepersoons kajak. De Canadese kano’s zijn breder en daarmee ook stabieler. Ideaal voor families met jonge kinderen of voor degenen die graag een droog pak houden. Wil je liever een meer sportievere tocht door het natuurgebied maken? Kies dan voor de één- of tweepersoons kajak.

Ontdek het Groene Hart
Het Groene Hart is het prachtige gebied tussen Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. De groene omgeving ligt vlakbij de stad en is daarom goed te combineren met een stedentrip. Zo kun je dit uitje in de natuur goed je een heerlijke combinatie tussen cultuur en natuur. Het Groene Hart is uitgeroepen tot Nationaal Landschap, dus het is zeker de moeite waard om dit gebied met de kano ontdekken.

Verken de omgeving met verschillende vaarroutes
Na een korte peddelinstructie trekken jullie de natuur in. De vaarroutes worden duidelijk aangegeven met bordjes zodat jullie niet kunnen verdwalen. Voor de kinderen zijn er zwemvestjes beschikbaar en we bieden ook waterdichte tonnetjes aan om de waardevolle spullen in op te bergen. Niets staat een heerlijk dagje natuur jullie nog in de weg!

Locatie
Kamerik

Details
Aantal personen: 4
Duur: 2 á 3 uur
Beschikbaar: Het gehele jaar

Extra
• Peddelen door de natuur met het gezin
• In het Groene Hart van Nederland
• Heerlijk dagje uit op het water
• Kies uit Canadese kano of kajak
• Verschillende vaarroutes en peddelinstructie
• Zwemvestjes en waterdichte ton beschikbaar