Duikintroductie

Duikintroductie

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Leer de basics van het duiken
Is geen water jou te diep en ben je benieuwd hoe het is om onderwater te ademen? Een introductie duik is de manier om hiermee kennis te maken. Met deze duikintroductie leert een gekwalificeerde instructeur je de basics van het duiken en ervaar je zelf hoe het voelt! Of verras iemand met dit avontuurlijke uitje. Aan wie geef jij deze geweldige ervaring cadeau?

Goed voorbereid op je eerste duik
Voordat je het zwembad in gaat krijg je eerst een presentatie in een instructiezaal. Je leert de basistheorie van de duiksport, de tekens onderwater en je maakt kennis met je duikuitrusting. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk gaan duiken, dus we blijven niet te lang boven water. In het water doen we stap voor stap een aantal oefeningen. Duiken smaakt naar meer….

Als een vis in het water
De professionele begeleiding laat je op een ontspannen en veilige manier kennis maken met de duiksport. Aan het eind van deze introductie ben je in staat om op eigen kracht in het zwembad rond te duiken en voel je je als een vis in het water. Deze duikintroductie is natuurlijk niet compleet zonder persoonlijke onderwaterfoto. Een mooi aandenken aan dit avontuur.

Goed om te weten
Minimumleeftijd is 10 jaar. Vergeet niet om badkleding en een handdoek mee te nemen. Raadpleeg bij lichamelijke klachten eerst je arts.

Locatie
Diverse locaties

Details
Aantal personen: 1
Duur: 2 tot 3 uur
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• Gekwalificeerde instructeurs
• Inclusief duikmateriaal, presentatie en onderwaterfoto
• Diverse locaties
• Minimumleeftijd 10 jaar
• Vergeet niet om badkleding en handdoek mee te nemen