Wijn Creatief

Wijn Creatief
<
Wijn Creatief
Wijn Creatief
Wijn Creatief
Wijn Creatief
Wijn Creatief
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Wijn Creatief is de enige Nederlandse importeur van handgemaakte unieke wijnflessen, gevuld met speciale hongaarse wijn.

De flessen zijn een unieke combinatie van kunst en wijn en zijn uitermate geschikt als geschenk bij speciale gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen, jubilea, trouwdagen of een geboorte of als uniek relatiegeschenk.

Op verzoek en in overleg kunnen diverse glazen figuren in of buiten op de flessen geplaatst worden, zoals logo’s, afbeeldingen, figuren en tekens. Alle flessen zijn ambachtelijk gemaakt met behulp van speciale glasblaas technieken. Hierdoor is iedere fles uniek.

De flessen zijn gevuld met een speciaal geselecteerde wijn uit Tokaj: de zoete Tokaji Hárslevelű (ook bekend als Lindenblättriger) uit 2009, die op zichzelf al een waardevol geschenk vormt. De Hárslevelű is een oude Hongaarse druivensoort die vooral geteeld wordt in de Tokaj-hegyalja regio. De wijn die van deze druiven gemaakt wordt heeft een prachtige gouden kleur en een bijzondere geur die volgens sommigen doet denken aan de honing van de lindebloesem of het lelietje van dalen. Het bouquet biedt een exotische geur met een vleugje vanille en perziken.

Adres
Bloemsingel 263
9714DX Groningen
Groningen
Nederland

Kijk voor meer informatie en om te bestellen op www.wijncreatief.nl!

Telefoonnummer: 06 - 3735 6377

Website: www.wijncreatief.nl