Vison Keukens

Vison Keukens
<
Vison Keukens
Vison Keukens
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Vison keukens is in Groningen al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres voor keukens.
Wij zijn gespecialiseerd in strak en modern vormgegeven keukens in het lage, midden en hoog segment. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige kwaliteitsproducten van Nederlandse, Duitse en Italiaanse fabrikanten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een ervaring die zich niet alleen vertaalt naar prachtige keukenontwerpen, maar ook een gedegen inbouwexpertise.

Moderne keukens in een strak design, met bijpassende apparatuur. Gezellig of kleurrijk, zakelijk of professioneel, alles in een eigentijds jasje. Of juist een klassieke uitstraling, maar dan wel voorzien van de modernste gemakken in een tijdloze smaak. Designkeukens, van verrassend betaalbaar tot exclusief. Ook de juiste partner voor keukenrenovatie.

Vison keukens staat voor: Denken buiten de traditionele kaders, uitgaan van de onbeperkte mogelijkheden van bestaande ruimten, creatief aansluiten op de architectuur van nieuwbouw of bestaande bouw, grondige verdieping in jouw filosofie en manier van leven. Design, kwaliteit, budget  en praktische oplossingen verenigen. Bij ons krijg je de tijd om zich in alle rust te verdiepen in de uitgebreide  mogelijkheden die Vison keukens te bieden heeft, ook voor starters.

Laat je verrassen en inspireren in onze toonzaal.