Moritsz Schelwald Optiek/Optometrie

Moritsz Schelwald Optiek/Optometrie

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Moritsz Schelwald Optiek is hét adres in Groningen waar je terecht kunt voor oogzorg en brilmode!

“Wij leveren kwaliteit in oogzorg en oogmode en wel in die volgorde, want wij hechten veel waarde aan de beoordeling van medische aspecten van het oog. Om dat optimaal te kunnen bieden, investeren wij continu in kennis en apparatuur”, zegt Moritsz Schelwald, eigenaar van de gelijknamige optiekzaak in Groningen.

Schelwald is tevens optometrist, een heel bewuste keuze: “Beheersing van het vakgebied optometrie geeft ons bedrijf een grote toegevoegde waarde. Wij kunnen zo filteren op oogproblemen en onze klanten indien nodig vroegtijdig doorverwijzen naar de huis- of oogarts. Ook screenen wij diabetes patiënten door middel van netvliesfoto’s op oogafwijkingen, ten gevolge van diabetes.

De collectie oogmode is bij Moritsz Schelwald Optiek uniek van samenstelling. “We zijn een zelfstandige optiekspeciaalzaak en onze collectie brillen/contactlenzen wordt door ons zelf ingekocht van exclusief tot prettig voordelig”. De eigentijdse optiekzaak in Winkelcentrum Vinkhuizen aan de ringweg van Groningen is makkelijk bereikbaar, parkeren is gratis. En een jong team van vakmensen met oog voor detail staat altijd voor jou klaar!