Kinderopvang Senang locatie Loetjoe

Kinderopvang Senang locatie Loetjoe
<
Kinderopvang Senang locatie Loetjoe
Kinderopvang Senang locatie Loetjoe
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Kinderdagverblijf Senang locatie Loetjoe biedt overdag een ontspannen speelplek voor kinderen. Een soort van thuis van huis. Het kinderdagverblijf beschikt over een aparte ruimte (binnen en buiten) voor de allerkleinsten, tot een jaar of anderhalf, en een ruimte (binnen en buiten) vanaf deze leeftijd. De totale buitenruimte is 525 m2 en we vertoeven hier graag, het liefst de hele dag.

Binnen is het ook leuk met een aparte ruimte voor eten, voor lezen en spelletjes en héél soms televisie, maakt het thuisgevoel nog sterker.

Naast deze ruimtes en de groepsruimtes, is er ook nog een aparte knutselruimte waar, in samenwerking met Roxanne Monsanto (de kunst juf) de mooiste creaties ontstaan.

Van het 'vaste' dagrooster willen en kunnen we makkelijk afwijken als dit nodig is, omdat we relaxt en flexibel zijn. Mocht je een van dag willen of moeten veranderen, omdat je baas je even op een ander moment nodig heeft, ook dan zijn wij flexibel en mag je ruilen wanneer de groepsgrootte dit toelaat.

We zien onszelf als medeopvoeders en hebben onder ons inmiddels meer dan 50 jaar ervaring met kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij laten de kinderen zoveel mogelijk zelf ontdekken en stimuleren het samen spelen, samen delen. Wij houden niet van Voorschoolse Educatie zoals deze wordt opgelegd door de regering, en we houden ook niet van alleen maar gezond.

Wel zijn wij het juiste kinderdagverblijf voor ouders die graag willen dat hun kindje kind mag zijn en willen dat hun kind spelenderwijs leert.

Wij staan je graag persoonlijk te woord en je bent dus van harte welkom om eens een kop koffie te komen drinken. Thee mag ook! Opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook welkom, aangezien zij heel graag willen weten waar hun kleinkind zoal de dag doorbrengt.