Overig

Kerstcircus Enschede
Meer weten?
Kerstcircus Haarlem

De 28e editie van Kerstcircus Haarlem wordt misschien wel de mooiste voorstelling ooit!

Meer weten?
Rondvaart Amsterdam Light Festival

Donkere wintermaanden? In Amsterdam zijn ze verleden tijd. Dit dankzij het Amsterdam Light Festival, een jaarlijks event voor jong en oud dat de toch al gezellige stad omtovert tot ware lichtstad.

Ontregeling staat centraal in de tentoonstelling van de achtste editie van Amsterdam Light Festival. 650 Kunstenaars, ontwerpers en architecten werden in het kader van het thema Disrupt! uitgedaagd om met lichtkunstwerken de omgeving van de stad Amsterdam te ondervragen, te beproeven en wakker te schudden. Niet alleen de kunstwerken, maar ook de stad zelf is onderdeel van de tentoonstelling. Langs de route zullen plekken en panden worden uitgelicht én toegelicht die een interessante verbinding hebben met het thema Disrupt!

En hoe je dit alles beter kunt aanschouwen dan vanaf het water? Niet! Daarom bieden wij je de kans om op een unieke manier kennis te maken met Amsterdam en zijn historische erfgoed. Stap aan boord van een luxe, overdekte en verwarmde sloep van Amsterdam Boat Experience voor een anderhalf uur durende cruise door de 17e eeuwse grachten. Over de Amstel, het Oosterdok en de Herengracht, terwijl duizenden lichtjes aan je voorbijgaan. Met onbeperkt drankjes én een plakje kerststol om het plaatje compleet te maken. Amsterdam Boat Experience biedt tot en met 19 januari 2020 de rondvaarten aan.

Meer weten?
PV Kerstreis op 14 december naar Oldenburg

Jaarlijkse kerstreis naar Oldenburg!

Meer weten?
WILDLANDS presenteert: WILDnights

Binnenkort te bestellen!

Meer weten?
Nederlands IJsbeelden Festival

Van 14 december 2019 tot en met 1 maart 2020! 

Meer weten?
Area Zero50 Mancave

Bezoek de eerste mancave van Nederland!

Meer weten?
Break Out Grunopark - Escape Rooms
Meer weten?
Jordaan Tour - Specialtours

Tijdens deze Jordaan stadswandeling loop je door het 'quartier latin' van Amsterdam met haar prachtige hofjes, eigenwijze volk en de gezellige cafés.

Meer weten?
GiftForYou Puur Overnachten voor twee

Puur Overnachten voor twee
Met deze GiftForYou geniet je van een heerlijke overnachting inclusief ontbijt in een 3- of 4-sterrenhotel. Ga je een nieuwe plek in Duitsland of België ontdekken of blijf je lekker in eigen land? Aan jou de keuze! Bekijk het actuele aanbod op GiftForYou.nl. Geniet ervan!

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Meer weten?
GiftForYou Tafelen voor twee

Tafelen voor twee
Met deze GiftForYou kun je een avondje heerlijk uitgebreid uit eten met zijn tweeën. Er zit voor iedereen wel wat leuks bij: van Italiaanse specialiteiten tot Franse hoogstandjes en van sushi tot de Hollandse keuken. Geniet van een heerlijk driegangendiner! Bekijk het actuele aanbod op GiftForYou.nl. Geniet ervan!

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Meer weten?
GiftForYou Nachtje Weg voor twee

Nachtje Weg voor twee
Heb je zin om er even lekker tussenuit te gaan? Met deze GiftForYou geniet je van een heerlijke overnachting voor twee personen exclusief ontbijt in een 3-sterrenhotel. Uitwaaien aan het strand, shoppen in de stad of genieten van een natuurrijke omgeving, aan jou de keuze! Bekijk het actuele aanbod op GiftForYou.nl. Geniet ervan!

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Meer weten?
GiftForYou Diner voor twee

Diner voor twee
Lekker smullen van een voor- en een hoofdgerecht of genieten van een hoofdgerecht en een verrukkelijk dessert. Je hebt zelf de keuze met deze GiftForYou. Je krijgt een tweegangendiner bij één van de mooie geselecteerde restaurants.
Bekijk het actuele aanbod op GiftForYou.nl. Geniet ervan!

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Meer weten?
GiftForYou High Tea Deluxe voor twee

High Tea Deluxe voor twee
Lekker bijkletsen, thee drinken en smullen van sandwiches, scones, taartjes, quiche en andere lekkernijen. Dat kan met deze GiftForYou High Tea Deluxe. Kies een leuke Engelse tearoom of een hip restaurant in de stad en het genieten kan beginnen! Bekijk het actuele aanbod op GiftForYou.nl. Veel plezier!

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Meer weten?
GiftForYou Lunch Deluxe voor twee

Lunch Deluxe voor twee
Met deze GiftForYou geniet je met twee personen van een heerlijke uitgebreide lunch. Kies zelf je restaurant en geniet van een soepje, broodje, sapje of salade. Bekijk het actuele aanbod op GiftForYou.nl. Veel plezier!

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Meer weten?
GiftForYou Barbershop voor één

Barbershop voor één
Een bezoek aan een barbershop is een belevenis die je als man echt een keer mee moet maken en die je niet snel zult vergeten. Met deze GiftForYou geniet je van een heerlijke was-, knip- of scheerbehandeling. Je voelt je hierna weer heerlijk fris en ontspannen, een echte aanrader dus! Bekijk het actuele aanbod op GiftForYou.nl. Geniet ervan!

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Meer weten?
GiftForYou Mini High Tea voor twee

GiftForYou Mini High Tea voor twee
Sandwiches, scones, gebakjes... Met deze Mini High Tea kun je even gezellig samen genieten en bijkletsen. In het aanbod zitten leuke Engelse tearooms of hippe restaurants midden in de stad, voor ieder wat wils dus! Bekijk het actuele aanbod op GiftForYou.nl. Geniet ervan!

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Meer weten?
GiftForYou Lunch voor twee

Lunch voor twee
Een lekker broodje, warme soep of een gezonde salade. Met deze GiftForYou geniet je met twee personen van een lekkere lunch. Er is voor ieder wat wils: van hip restaurant tot knusse lunchroom. Bekijk het actuele aanbod op GiftForYou.nl. Geniet ervan!

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Meer weten?
GiftForYou Cocktail Time voor twee

Cocktail Time voor twee
Cosmopolitan, Cuba Libre, Mojito, White Russian... Krijg je al zin in een overheerlijke cocktail? Je kunt er van genieten met deze GiftForYou. Je kunt kiezen uit meer dan 50 cocktailbars en restaurants verspreid door het land, dus er is er altijd wel eentje in de buurt. Bekijk het actuele aanbod op GiftForYou.nl. Geniet ervan!

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Meer weten?
GiftForYou Hapje eten voor twee

Hapje eten voor twee
Een hapje eten in een leuk restaurant of eetcafé is altijd goed! Met deze GiftForYou geniet je van een burger, pizza, steak, saté of daghap voor twee personen. Bekijk het actuele aanbod op GiftForYou.nl. Geniet ervan! 

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Meer weten?
GiftForYou Borrel voor twee

Borrel voor twee
Met deze GiftForYou geniet je van een flesje wijn of van 4 drankjes met borrelhapje. Even lekker ontspannen en bijkletsen, in een bar of restaurant naar keuze. Bekijk het actuele aanbod op GiftForYou.nl. Veel plezier!

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Meer weten?
Lovers Canal Cruise Amsterdam

Geniet van een prachtige rondvaart door de grachten van Amsterdam en laat je verleiden door de schoonheid van onze hoofdstad. De vernieuwde rondvaartboten van Rederij Lovers nemen je een uur lang  mee over de beroemde grachten, die sinds 2010 erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed.

Meer weten?