WILDLANDS

WILDLANDS
<
WILDLANDS
WILDLANDS
WILDLANDS
WILDLANDS
WILDLANDS
WILDLANDS
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Ga op ontdekkingstocht in de werelden van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en laat je meevoeren door de bijzondere verhalen over de dieren en natuur. In WILDLANDS maak je een wereldreis in één dag.

Beleef en ervaar Jungola, de grootste indoor jungle ter wereld. Vaar per boot de rivier af, ontmoet de kleinste aapjes ter wereld en spot tientallen tropische vogels. Kijk de olifantenfamilie met het kleine olifantenstiertje Ka Yan! Loop langs Raccoon Creek, hét domein van de wasberen en stinkdieren. Sta onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns en test in het Sonar Station je kennis over walvissen. Vergeet ook niet even te gluren bij de speelse zeeleeuwen en bezoek het nieuwe Nortica Aquarium in het Poolstation. Natuurlijk mag een spannende route door Serenga niet ontbreken. Ontmoet de leeuwen op de Leeuwenberg en stap in de Serenga Safari truck om neushoorns, zebra’s, gnoes en giraffen van héél dichtbij te spotten. Na alle avonturen kunnen de jongste reizigers zich nog meer uitleven in het overdekte XL-speelparadijs.

Let op: Helaas blijven de binnenruimtes, zoals de overdekte kas Rimbula en XL-speelparadijs Animazia, de eerste tijd nog gesloten. De restaurants op het park zijn vooralsnog ingericht als Take Away Service. Ter compensatie van deze restricties ontvangen alle betalende bezoekers, zolang de binnenruimtes gesloten moeten blijven, een WILDLANDS-tegoed van € 5,00. Dit tegoed kun je besteden bij alle geopende horecagelegenheden en souvenirshops.

Adres
Raadhuisplein 99
7811AP Emmen
Drenthe
Nederland

Baby's en peuters
Baby's en peuters van 0 tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Bij het reserveren van een datum en tijdslot dien je ook het aantal meekomende kinderen tot en met 2 jaar door te geven. 

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingsdagen en -tijden op de website.

Coronamaatregelen
WILDLANDS is veilig ingericht voor jouw bezoek en volgt de richtlijnen en geldende maatregelen van het RIVM en de overheid. Kijk ook op www.wildlands.nl voor actuele informatie en veelgestelde vragen.

Telefoonnummer: 0591 - 850 855

Website: www.wildlands.nl