DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort
<
DierenPark Amersfoort
DierenPark Amersfoort
DierenPark Amersfoort
DierenPark Amersfoort
DierenPark Amersfoort
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

DierenPark Amersfoort
Dé dierentuin voor kinderen 

In dé dierentuin voor kinderen klauter je onder, boven en tussen de dieren. Je hoeft helemaal niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Wiebel boven de beer, vaar langs de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond.

Klauter door het verblijf van de hyena’s, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, ga op kraamvisite bij de olifantenfamilie en ontmoet pasgeboren olifantje Yindi. Via een mysterieuze leeuwenkerker kom je bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen en duik je op tussen de prairiehondjes. In het park lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger en komt een grote gier je tegemoet lopen.

Schuilt in jou een stoere avonturier? Raap dan al je moed bij elkaar en stap in het Dinopark. Daar kom je ruim zeventig reusachtige dino’s tegen. Pas op voor de T-rex!

Kom snel met je papa, mama, opa, oma en vriendjes leren over en spelen tussen de dieren. DierenPark Amersfoort beleef je midden in het land, midden in het bos!

3 t/m 12 jaar
Normaal: € 21
Nu: € 19

Vanaf 12 jaar
Normaal: € 24
Nu: € 22

Adres
Barchman Wuytierslaan 224
3819AC Amersfoort
Utrecht
Nederland

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden.

Kinderen
Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Rolstoelen
DierenPark Amersfoort is heel goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Voor wie het niet mogelijk is om een eigen rolstoel mee te nemen, is er de optie om een rolstoel te huren voor € 3,00 per dag. Er wordt een borg gevraagd van € 10,00 per rolstoel. Wil je verzekerd zijn van de beschikking over een rolstoel op de dag van je bezoek? Reserveer deze dan telefonisch via de gastenservice: 033-4227100.

Coronamaatregelen
Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen.

Website: dierenparkamersfoort.nl