De Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve
<
De Orchideeën Hoeve
De Orchideeën Hoeve
De Orchideeën Hoeve
De Orchideeën Hoeve
De Orchideeën Hoeve
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

De Orchideeën Hoeve - Kleurrijk junglepark

In het vliegtuig voor een verwonderende jungle-expeditie? Helemaal niet nodig! Onder het grote dak van indoorpark de Orchideeën Hoeve verschuilt zich een imposante junglewereld die wacht om door jou ontdekt te worden.

Maak je op voor een meeslepende reis door talloze themawerelden en ervaar het mooiste uit de tropen binnen handbereik. Dwaal tussen flamingo’s en vlinders, voer de vrolijke papegaaitjes en roetsj samen met de loslopende aapjes door het regenwoud. Maar pas op! Voor je het weet beland je midden in de rimboe en brengt alleen een gammele touwbrug, een spannende grot of een geheim junglepad je bij een nieuw avontuur.

Begint jouw avonturiersmaag te rommelen? Kies dan voor een Jungle-To-Go of strijk neer in de ‘Zwevende’ Bloementuin voor een sprookjesachtige lunch. De energie kun je namelijk goed gebruiken om je nog even helemaal uit te leven in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs!

Nieuw in 2021: Een bruisend jungledorp!

De winkel van het park heeft onlangs een complete metamorfose gehad en is er een bruisend jungledorp tevoorschijn gekomen. Graag heet de Orchideeën Hoeve bezoekers welkom in dit levendige centrum waar felle kleuren, knusse steegjes met honderden snuisterijen en rieten hutjes met bloemen en planten een unieke vakantiesfeer creëren. 

In het nieuwe dorp is aan iedereen gedacht. Cadeautjes voor familie en vrienden, planten en bloemen om thuis een eigen jungle te creëren en tal van leuke souvenirs als herinnering aan een tropische vakantiedag in de Orchideeën Hoeve.

Adres
Oosterringweg 34
8315PV Luttelgeest
Flevoland
Nederland

Openingstijden
De Orchideeën Hoeve is het gehele jaar geopend, behalve op nieuwjaarsdag.

Maandag t/m zaterdag: 09:00 - 18:00 uur
Zon- en feestdagen: 10:00 - 18:00 uur

Coronamaatregelen
Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen.

Kinderen
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

Telefoonnummer: 0527-202875

Website: www.orchideeenhoeve.nl