Dierentuinen

WILDLANDS presenteert: WILDnights

Binnenkort te bestellen!

Meer weten?
WILDLANDS

Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Meer weten?
Dierenpark De Oliemeulen

De aanbieding is heel 2019 geldig!

Meer weten?
Zeehondencentrum Pieterburen - Wadpas

De Wadpas, de jaarkaart voor het hele gezin!

Meer weten?
Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een van Europa's mooiste dierentuinen. Het hele jaar kun je op ontdekkingsreis door vele (overdekte) werelddelen. Onderweg ontmoet je de bijzondere inwoners van deze continenten. Een dag vol bijzondere ontmoetingen...

Meer weten?
Apenheul

Het leukste dagje uit tussen de loslopende apen: dát is Apenheul. In dit groene dierenpark op de Veluwe ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers. Je ontmoet de dieren dus van heel dichtbij. Bijzonder, grappig én herkenbaar. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen! Grote kans dus, dat ook jij je in één van de apen uit Apenheul herkent. Je komt nog veel meer over ze te weten tijdens de presentaties van de dierverzorgers. Klaar met apen spotten? Klim en klauter dan zelf als een aap door het park of geniet van een biologisch frietje met uitzicht op het gorilla-eiland.

Meer weten?
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in de mystieke wereld van Pandasia! Sta ook neus aan neus met de ijsberen, loop onder de slingerende orang oetans door en bespied de beren in Expeditie Berenbos. Bewonder de bijzondere nevelpanters, de Afrikaanse olifanten, ga op avontuur in Gorilla Adventure of hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

Meer weten?
Het Domein van de Grotten van Han

Pure wildlife en een mysterieuze onderaardse wereld: Een ontmoeting om nooit te vergeten!

Meer weten?
GaiaZOO

In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is. Sta oog in oog met 's werelds mooiste dieren en maak een complete wereldreis in één dag! In 2019 is de dierentuin verkozen tot ANWB's Leukste uitje van Nederland brons!

Meer weten?
DierenPark Amersfoort

Ondersteboven tussen de dieren
In DierenPark Amersfoort kijk je je ogen uit bij alle dierbewoners en sta je midden in het bos. Wandel over de paden of waag je aan een klimparcours dat door het hele park heen loopt. In deze dierentuin loop je namelijk niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren. Kijk hoe de jonge olifantjes Yunha en Thabo samen spelen, gluur naar de krokodillen en duik op bij de leeuwen.

Oog in oog met de tijgers
In de Amersfoortse dierentuin stap je even een andere wereld binnen. Het ene moment kijk je uit over de Savanne vol giraffen en zebra’s. Het volgende moment sta je op De Prairie en duiken er ineens tientallen prairiehondjes op aan je voeten. Maak jij liever een sprong door de tijd? Betreed dan een eeuwenoud paleis, waar jij recht in de ogen van de tijgers kijkt. Of bewonder de levensgrote dino’s in het Dinopark.

Tip: kom langs in de vakantie 
Het bosrijke park is dé dierentuin voor iedereen die van buitenspelen en dieren spotten houdt. De dierverzorgers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en elke woensdag en in het weekend kun jij een vogelspin over je hand laten lopen. Tip: elke schoolvakantie zijn er extra leuke activiteiten te beleven, van een avontuur tussen de dino’s tot een zomers Foodfestival.

Meer weten?
Dolfinarium

Ben jij klaar voor een spetterend dagje uit? Dompel jezelf onder in de onderwaterwereld van het Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa!
Sta oog in oog met springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. Met negen voorstellingen, vier speeltuinen én de waterattractie Waterpret, beleef jij een dag om nooit te vergeten! Duik nóg dieper in het leven van de tuimelaar dolfijn en leer alles over hun lichaam en gedrag in DolfijnBrein. Of ontmoet de dieren die in onze eigen Noordzee leven in het Roggenrif. Echte durfallen stoppen zelfs hun hand even onder water om te ervaren hoe roggen en haaien aanvoelen. Wist jij trouwens dat veel haaien bedreigd worden? Kom langs in de Haaibaai en ontdek snel hoe jij ze kunt helpen!
Dolfinarium. Ontdek. Beleef. Bescherm.

Meer weten?