Attractieparken

Walibi Halloween Fright Nights

De aanbieding is geldig tot en met 27 oktober 2019!

Meer weten?
Familiepark Nienoord

De aanbieding is geldig tot en met 1 december 2019!

Meer weten?
Dino Zoo Metelen

De aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2020!

Meer weten?
De Tuinen van Appeltern

De tickets zijn geldig tot en met 10 november 2019!

Meer weten?
Kinderstad Heerlen

Wie kinderen heeft of met kinderen werkt weet hoe ze kunnen genieten van onbezorgd spelen en ravotten. Kinderstad Heerlen; de leukste stad van het land, staat al sinds 2000 garant voor speelplezier voor jong en oud!

Meer weten?
Attractiepark Duinrell

Doe een Duinrell-dag en ga samen op groot avontuur in het groen! Met meer dan veertig attracties voor groot én klein wordt het een dag om nooit meer te vergeten!

Meer weten?
Familiepark Mondo Verde

Een 5-sterren attractiepark met de meest bijzondere dieren, de mooiste tuinen, de leukste kinderattracties en een spannend Dinofauna

Meer weten?
Movie Park Germany

Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop!

Meer weten?
Bobbejaanland

Met de hele familie naar Bobbejaanland tijdens Halloween. De zes waanzinnige spookhuizen, drie scarezones en twee sensationele shows dompelen je helemaal onder in de werelden van de Evil Spirits of the Past, bloeddorstige mutanten en Mexicaanse Calaveras. 

Meer weten?
Phantasialand

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie unieke attracties en spetterende shows! Het Phantasialand Resort, gelegen in Brühl bij Keulen, vormt de perfecte bestemming voor een avontuurlijke familiedag of voor een betoverend verblijf in één van de twee prachtige themahotels. Phantasialand werd door de leden van de ANWB in 2018 verkozen tot 1 van de leukste uitjes over de grens!

Meer weten?
Het Domein van de Grotten van Han

Pure wildlife en een mysterieuze onderaardse wereld: Een ontmoeting om nooit te vergeten!

Meer weten?
Familiepark Drievliet

Dagje Drievliet, wie wil dat nou niet?
Van achtbaan tot wildwaterbaan, van carrousel tot 5D theater. Het is allemaal te vinden in Familiepark Drievliet te Den Haag!

Nieuw
Dit seizoen (eind mei) presenteert Drievliet het nieuwe Spray Park. Het is een 1.000 vierkante meter grote interactieve waterspeelplaats met 30 speelelementen voor de hele familie. Spannend zijn de grote tuimelemmers, waterkanonnen en watertunnels. 

Meer weten?
Attractiepark Slagharen

Yihaa! In Attractie- & Vakantiepark Slagharen ga je als een echte avonturier op ontdekkingsreis door het Wilde Westen. Hier beleef je spannende avonturen in meer dan dertig attracties en geniet je van gezellige familieshows.

Meer weten?
Linnaeushof

Europa's grootste speeltuin!

Meer weten?
Madurodam

Beleef Nederland op z’n grootst
In de indoor attracties van Madurodam komen de grote verhalen écht tot leven. Ga terug in de tijd in één van de experiences op ware grootte en speel zelf een rol in een bijzonder Nederlands hoogtepunt.

Zo beleef je in de spectaculaire familieattractie de Waterwolf in Madurodam hoe de Nederlanders op onmogelijke plekken van water land maakten. Kom langs en help mee om het immense Haarlemmermeer droog te leggen.

In Zo Groot is Oranje ontdek je hoe het voelt om voetbalkampioen te worden. Juich het Nederlands elftal naar de Europese kampioenstitel in 1988 of trap zelf een balletje in de skillzone. Word jij de nieuwe voetbalkampioen van Nederland?

Nieuw Amsterdam is een interactieve familie experience die het verhaal over de Nederlandse roots van New York vertelt. Stap aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaar van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet. Vuur wel op tijd de kanonnen af!

Meer weten?
Walibi Holland

Op zoek naar een spectaculair dagje uit voor het hele gezin? Kom dan HARDGAAN in Walibi Holland.

Stap samen in de gloednieuwe ride UNTAMED die 5x ondersteboven gaat! Deze achtbaan van puur hout én staal is ongetemd en niet te stoppen!

Beleef daarnaast een spannende rit in Xpress: Platform 13 of ga 6x over de kop in achtbaan Speed of Sound. Maak ook een indrukwekkende, gewichtloze rit in Lost Gravity. Met een grote variatie aan sensationele attracties is er genoeg te beleven! Oók voor de niet achtbaanliefhebbers. Zij maken een spetterende tocht over het water in Crazy River of waaien lekker uit in Super Swing.

Dus HARDGAAN? Walibi.

 

Meer weten?